Тел: 042 60 33 11

заведение – Велико Търново

$90 000 евро

Обща информация

Площ: 240m²

Описание

Имотът се намира в туристическата част на Велико Търново с панорамна гледка към крепостта Царевец.Помещението е с площ от 240кв.м със статут на заведение, включващо – зали на две нива, кухня, санитарни помещения, склад, външна тераса.Има локално отопление.Тази оферта е прекрасна възможност за инвестиция и бизнес. От мястото може да се наблюдава шоуто ‘Звук и светлина’.Имотът може да се използва и с друго предназначение, спрямо нуждите на клиента. Подходящо е за складово помещение, офис на фирма, дори производствена база за малък бизнес.

Карта

Полезна информация

Още имоти

парцел – с.Яздач

Празен парцел в регулация. С голямо лице от към улица.Намира се в източния край на селото между къщи. Има вода, ток – в съседните парцели. Трасиран.

$6 800 евро

ресторант – Велико Търново

Имотът се намира в туристическата част на Велико Търново с панорамна гледка към крепостта Царевец.Ресторантът е с площ от 240кв.м, включващи – зали на две нива, кухня, санитарни помещения, склад, външна тераса.Има локално отопление.От мястото може да се наблюдава шоуто ‘Звук и светлина’.Имотът може да се използва и с друго[…]

$90 000 евро