Тел: 042 60 33 11

Резултати от търсенето

апартамент – Верея

Апартаментът се намира в супер центъра на града срещу х-л ‘Верея’На втори жилищен етаж. Необзаведен. Състои се от две големи, просторни стаи и голяма кухня.Стар монолит. Нужно е освежаване/боядисване.

$350 лева

апартамент – пощата

Апартаментът се намира в супер центъра на града, срещу пощата. На 4 ет. без асансьор.Монолитен блок. Необзаведен. Състои се от стая и малка кухня, санитарен възел. Отоплението е с климатик.Южно изложение /топъл през зимата/.Дава се дългосрочно.Има вътрешен двор и има възможност да се ползва и паркомясто.

$200 лева

парцел – с.Сърнево

Празно дворно място в регулацията на селото. В съседство ток и вода. На лесно място, в близост до пътя за с.Хан Аспарухово.

парцел Метро -10дка

Парцелът се намира на втора линия на главен път Стара Загора- Нова Загора, с право на преминаване през съседен парцел от главния път. Непосредствено след разклона за ‘Зора’ от северната страна на пътя.Има план за застрояване. Прекарана вода до парцела/до кран за вода/.Трайно предназначение на територията: Урбанизирана. Начин на трайно[…]

$200 580 евро

парцел – с.Яздач

Празен парцел в регулация. С голямо лице от към улица.Намира се в източния край на селото между къщи. Има вода, ток – в съседните парцели. Трасиран.

$10 000 евро

къща – Зора

Етаж втори от къща в кв.Зора, състоящ се от две спални, дневна, трапезария, кухненски бокс, баня и тоалетна, две тераси и таванско помещение с площ от 114кв.м. Към имота има и голям гараж с площ от 27кв.м. Дворното място е 1/2 идеална част от целия двор, който е 528кв.м.

$58 500 евро

апартамент – Централна поща

Монолитен апартамент в супер центъра на града срещу централна поща. Състои се от кухня с тераса, спалня, хол с преход към другата спалня/вестибюл/с портални врати, баня и тоалетна.Изложение -север/юг.Мазе и таван. В жилището има частични подобрения-сменена дограма.Чист и поддържан вход.

$62 000 евро

апартамент Свети Влас

Апартамент в Свети Влас под главния път на 200м.-300м. от хотел ‘Корона’. На партерен етаж. Луксозно обзаведени.

$40 000 евро

г-ж Зора

Монолитен, надземен гараж под къща с 1/4 идеална част от двора, който е с обща площ от 525кв.м.

$10 500 евро

къща с.Оризово

Двор – 880кв.м. Къщата се намира в с.Оризово, до църквата, по пътя за с.Опълченец. На първия етаж има кухня с бокс, просторен хол, баня и тоалетна. На втория етаж – 3 спални. Обзаведена с всичко необходимо.Къщата е готова за живеене, дори без да се прави какъвто и да е ремонт.Продава[…]

$38 000 евро

парцел – Хасково

Предназначение на територията – Урбанизирана. Начин на трайно ползване – комплексно застрояване.Парцелът е с голямо лице на главен път за АМ Тракия и околовръстното шосе, след детелината,посока Хасково. Цената е без ДДС.

$600 000 евро

парцел -Пряпорец

700 кв.м Имотът е със статут- земеделска земя. Наоколо има застроени имоти.Няма ток и вода, но в съседните има и прекарването ще бъде лесно. До парцела се стига по чакълиран път. На хубаво място сред природата е, срещу Дерони. В близост е спирката за автобуса.

$10 000 евро